O nas

ZAPOSLENI-003

Od leta 1994 naprej in takrat z dvema zaposlenima je danes podjetje ETRA d.o.o. s 50 zaposlenimi z obsežnimi in odlično podkovanimi specializiranimi znanji ter praktičnimi izkušnjami med vodilnimi v Sloveniji na področju industrijske avtomatizacije, procesnega krmiljenja in elektromotornih pogonov. Da to niso prazne besede dokazujejo naše stranke, poslovni partnerji in izvedeni projekti.

S stalnim izobraževanjem in izpopolnjevanjem, analiziranjem zaključenih izvedenih projektov, tesno sodelovanje z dobavitelji strojne in programske opreme, s podrobnim sledenjem, analiziranjem in nadgrajevanjem vzdrževanih sistemov ter na koncu tudi s pridobivanjem novih izobraženih kadrov tako ostajamo stalno v stiku z najnovejšimi znanji in tehnologijami na našem področju. Tako pod eno streho združujemo praktična in specializirana znanja s filozofijo visoke kvalitete storitev ter zanesljive strojne in programske opreme.

V 15 letih uspešnega delovanja smo pridobili ekskluzivno zastopništvo za R&M (pasivna oprema za računalniška, informacijska in telekomunikacijska omrežja), Ideal Industries (Merilne naprave za elektrotehniko) in ostala zastopništva za prodajo in integracijo: ELCA, Cisco, Microsoft, Siemens in ostali.
S podjetjem Siemens nas veže večletno uspešno sodelovanje, s čimer smo pridobili tudi certifikat Siemens Automation Solution Partner.